ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΝΕΡΟΥ – Ηλεκτρόλυση άλατος

Ως ζωντανός οργανισμός, το νερό της πισίνας αλλάζει συνεχώς χαρακτηριστικά και απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό αναζητήσαμε ένα σύστημα απολύμανσης που να προσφέρει διαρκώς υγιεινό, κρυστάλλινο νερό απαλλαγμένο από βακτηρίδια και μύκητες.

Η πλέον κατάλληλη μέθοδος λοιπόν είναι αυτή της ηλεκτρόλυσης άλατος. Πρόκειται για τον μοναδικό εναλλακτικό τρόπο απολύμανσης του νερού της πισίνας που καταργεί πλήρως το συμβατικό χλώριο

Η ηλεκτρόλυση άλατος είναι από τις πιο ασφαλείς και υγιεινές μεθόδους απολύμανσης του νερού της πισίνας με πολλά πλεονεκτήματα και φίλους σε όλο τον κόσμο. Στην Αυστραλία το 95% των πισίνων απολυμαίνονται με ηλεκτρόλυση άλατος.

Η τεχνολογία αυτή εξελίσσεται διαρκώς την τελευταία δεκαετία και αποκτά όλο και περισσότερους οπαδούς. Δεν διαχειριζόμαστε πλέον χημικά προϊόντα. Οι χλωριωτές άλατος έχουν δώσει μία νέα διάσταση στην έννοια της επεξεργασίας του νερού της πισίνας καθώς βελτιώνουν την ποιότητα του νερού, δεν απαιτούνται χημικά προϊόντα και κάνουν τη συντήρηση με απόλυτα φυσικό τρόπο. Έτσι αποφεύγονται όλες οι ανεπιθύμητες παρενέργειες των χημικών σταθεροποιητών (κυανουρικό οξύ) που περιέχονται σε προϊόντα χλωρίου (δυσάρεστη οσμή, ερεθισμός των ματιών και του δέρματος, ξερά μαλλιά, κτλ.).


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Η ομάδα μας καταρτίζεται από:
Διεύθυνση
Γυμναστές
Παιδαγωγούς
Επιστάτη
Καθαρίστρια
Οργανωμένη γραμματεία

Όσον αφορά το εκπαιδευτικό προσωπικό αποτελείται από γυμναστές απόφοιτους ΤΕΦΑΑ. Για να διδάξει ένας γυμναστής στο HAPPY SWIMMING απαιτείται να έχει ακολουθήσει την κατεύθυνση κολύμβησης ή να έχει λάβει σεμιναριακή επιμόρφωση ή οποιοδήποτε άλλο πιστοποιητικό εκπαίδευσης.

Προηγούμενο άρθροΠροφίλ
Επόμενο άρθροΚανονισμοί – Ασφάλεια