Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη βρεφική κολύμβηση.

Η βρεφική κολύμβηση είναι μια αθλητική και ψυχαγωγική δραστηριότητα, κατά την οποία γονέας και βρέφος έρχονται σε επαφή με το υγρό στοιχείο, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση εξειδικευμένου εκπαιδευτή. Το μωρό δύναται να ενταχθεί εύκολα μέσα στο νερό, μέσα από διαφόρων ειδών παιχνίδια, δημιουργώντας έτσι, ένα ευχάριστο περιβάλλον με τη βοήθεια ειδικών οργάνων. Το κάθε παιδί προσαρμόζεται σε ομάδα ανάλογα με το εξελικτικό του στάδιο.

Γιατί πρέπει ένας γονέας να ξεκινήσει τη βρεφική κολύμβηση ;

Όπως είναι γνωστό, το νερό έχει πολλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό, πόσο μάλιστα για ένα βρέφος όπου λίγους μήνες πριν βρισκόταν σε παρόμοιο περιβάλλον. Μέσα στο νερό τα βρέφη μαθαίνουν από μικρή ηλικία να ελέγχουν το σώμα τους και τις κινήσεις τους και αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον ώστε να αναπτυχθούν οι κινητικές τους δεξιότητες με μηδενική καταπόνηση των οστών. Η κίνηση μέσα στο νερό γίνεται πιο εύκολη και σε συνδυασμό με την αντίσταση, ενεργοποιούνται οι μυϊκές ομάδες του σώματος, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση τους.

Δίνει την δυνατότητα στα βρέφη να ξεφύγουν από την καθημερινή τους στάση, αποκτούν ισορροπία ,αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Η αλληλεπίδραση γονέα και παιδιού μέσα στο νερό και ο ποιοτικός χρόνος που μοιράζονται, αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία και ενισχύει την οικοδόμηση μιας υγιούς, χαρούμενης και δημιουργικής σχέσης μεταξύ τους, ήδη από τη βρεφική ηλικία.

Αφιερώστε δημιουργικό χρόνο στο παιδί σας!!!

Τα μαθήματα μπορούν να ξεκινήσουν όταν γονείς και παιδί νιώθουν έτοιμοι .Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζει ο γονέας είναι πως το κάθε παιδί έχει το δικό του χρόνο προσαρμογής και η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα εξελίσσεται σταδιακά και χωρίς πίεση. Η καλή διάθεση, η ενεργός συμμετοχή, η ενθάρρυνση και η καθοδήγηση του γονέα, δρουν θετικά στο παιδί και αποτελούν σημαντικό και κύριο παράγοντα στην τέλεση του μαθήματος.

Η αγάπη μας για το παιδί και τον γονέα είναι αυτή που μας ωθεί διαρκώς να συνεχίζουμε και να εξελισσόμαστε. Με αυτό το γνώμονα δημιουργήθηκε και λειτουργεί το HAPPY SWIMMING και στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ξεχωριστές υδάτινες εμπειρίες!

Το ανθρώπινο δυναμικό μας, σε ένα άρτια εξοπλισμένο χώρο, με σύγχρονες εγκαταστάσεις σας καλεί να γνωρίσετε τα οφέλη της κολύμβησης και να βουτήξετε στα άδυτα του υδάτινου παιχνιδιού με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση!


Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιούνται μαθήματα:

Baby swimming/βρεφική κολύμβηση
Childre swimming/παιδική κολύμβηση
Aqua Aerobic/αερόβια υδρογυμναστική
Aqua kids/ παιδική υδρογυμναστική
Aqua Yoga for Pregnancy/υδρογυμναστική εγκύων


EXTRA BONUS

Οικονομικές τιμές και προσφορές σε συνδυασμούς πακέτων
Ολιγομελή τμήματα προπόνησης
Δυνατότητα ατομικής προπόνησης
Λειτουργία χώρου καφέ
Φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις κάτω από το νερό
παιδικά πάρτυ

Επόμενο άρθροΕγκαταστάσεις